Privacy Verklaring

PRIVACYVERKLARING inwatvooromgevingwiljijleven.nl

 Rabobank Salland, vindt het heel belangrijk om zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om te gaan. Wij vertellen je graag hoe we dat doen.

WAT ZIJN PERSOONSGEGEVENS?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we in verband kunnen brengen met jou. Je deelt jouw persoonsgegevens met ons wanneer je aangeeft ook een inspirerend verhaal of idee te hebben of op de hoogte te blijven van nieuwe verhalen. Ben je zzp-er of heb je een eenmanszaak, vof of maatschap? Dan word je gezien als persoon en gaat het ook om gegevens die direct of indirect iets over jou vertellen.

WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Rabobank Salland gebruikt uitsluitend persoonsgegevens die je ons zelf hebt verstrekt. We beperken we ons daarbij tot de volgende (persoons)gegevens:

  • Naam (achternaam en evt. voornaam)
  • Bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

WAARVOOR GEBRUIKEN WE JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens om contact met je op te nemen wanneer jij ook een inspirerend verhaal hebt waar Rabobank Salland , bij kan ondersteunen. Ook gebruiken we je gegevens om je nieuws te sturen over de startup waarvan jij hebt aangegeven op de hoogte te van willen blijven. Naast het verstrekken van jouw persoonlijke gegevens aan de marketingverantwoordelijken van de website zullen wij jouw persoonlijke gegevens niet aan andere derden verstrekken tenzij wij daartoe op wettelijke gronden toe worden verplicht.

HOE LANG BEWAREN WE JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Na jouw meest recente inschrijving of het moment waarop wij het laatste contact hebben gehad bewaren wij jouw gegevens maximaal 2 jaar.

CONTACT OVER JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Je kunt contact opnemen met Rabobank Salland over alles wat betrekking heeft op jouw persoonlijke gegevens. In ieder geval als het gaat over:

  • Inzage
  • Rectificatie/correctie
  • Wissen
  • Beperken van de verwerking
  • Bezwaar tegen de verwerking
  • Intrekken van eventuele toestemming

Als je jouw persoonlijke gegevens van www.inwatvooromgevingwiljijleven.nl in elektronische vorm wilt ontvangen kun je contact met ons opnemen.

CONTACT

Heb je na het lezen van deze Privacy Verklaring vragen over hoe wij je persoonsgegevens gebruiken of wil je daar met ons contact over? Stuur dan een e-mail aan: communicatie.salland@rabobank.nl.

Er is toezicht op hoe we persoonsgegevens verwerken
Als je niet tevreden bent over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens en je komt er met ons niet uit dan kun je contact opnemen met:
Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG.